Geschiedenis

Cplus mag zich met een geschiedenis van meer dan 140 jaar bij de oudste vastgoedkantoren van Gent rekenen. Onze hoofdactiviteit, rentmeesterschap, kent haar ontstaan reeds in de middeleeuwen. Vroegmoderne eigenaars waren vaak op veldtocht en stelden tijdens hun afwezigheid een rentmeester voor het beheer van hun bezittingen aan.

Zo is ook Cplus, het vroegere Constales, ontstaan. Doorheen de jaren werd door verschillende eigenaars het vertrouwen aan de onderneming gegeven om eigendommen te beheren. Cplus werd de afgelopen 20 jaar door de heer Bekaert geleid, maar besloot om begin 2020 de fakkel door te geven aan Wout en Margot Van Melle, broer en zus, die de onderneming verder leiden.

Team

Sinds maart 2020 wordt CPlus Vastgoed geleid door Wout & Margot Van Melle, broer en zus. Ze kregen de fakkel door van de heer Bekaert die 20 jaar lang zaakvoerder was.

Margot behaalde haar Master in de Rechten aan de Universiteit van Gent en besloot om zich onmiddellijk op de vastgoedsector te gooien. Zij werkte enkele jaren voor een vastgoedkantoor in Merelbeke, behaalde er haar BIV nummer en zette haar theoretische kennis om in de praktijk.

Complementair aan Margot volgde Wout zowel een architectuuropleiding als cursussen grafische vormgeving en fotografie. Hij heeft een oog voor gebouwen en gaat voor de onderneming dagelijks de baan op.

Annick en Sofie zijn de 2 vaste medewerkers die reeds jaren meedraaien. Sofie is dossierbeheerder en kan rekenen op een uitgebreide dossierkennis. Zij staat ook in voor de communicatie tussen eigenaars en huurders. Annick is, met meer dan 12 jaar ervaring, hoofd van de boekhouding en volgt al het betalingsverkeer op de voet op.

Sven Jacques vervoegde reeds enige tijd het team en werkt op zelfstandige basis voor de regio Vlaamse Ardennen. Hij combineert de job als landmeter-schatter met vastgoedexpert. Zo kan u bij Sven, naast de verkoop van vastgoed, ook terecht voor opmetingen, afpalingen, verkavelingen, 3D laserscanning en monitoring. Sinds kort mag hij zich ook asbestexpert noemen.

Het CPlus team staat enthousiast klaar om eigendom te beheren, verhuren of te verkopen.

Toekomst


Het verheugt ons u te kunnen aankondigen dat Capston Real Estate en CPlus Vastgoed en Beheer hun krachten bundelen om een nieuwe standaard te zetten in het aanbod van alle mogelijke soorten vastgoed gerelateerde transacties. Als twee gevestigde waarden in de sector hebben we besloten om onze complementaire diensten te combineren om onze klanten een nog bredere dienstverlening te kunnen aanbieden.

Margot Van Melle — Juriste - vastgoedmakelaar
BIV 509.938

Stuur mij een e-mail

Wout Van Melle — Stagiair vastgoedmakelaar
BIV 518.049 - 0468/29.13.80

Stuur mij een e-mail

Wenst u graag meer informatie, dan bent u steeds welkom op ons kantoor.

De koffie staat al klaar.

Annick De Brabandere — Financieel beheerder

Stuur mij een e-mail

Sofie Dhont — Dossierbeheerder

Stuur mij een e-mail

Sven Jacques — Landmeter - vastgoedexpert

Stuur mij een e-mail