Verkoop jouw pand in alle vertrouwen

U staat op punt uw woning te verkopen? Ongetwijfeld spelen er bij de verkoop van uw woning verschillende vragen door uw hoofd die wij voor u kunnen beantwoorden.

Vastgoed is onze passie. Dankzij onze jarenlange ervaring, marktkennis en realistische prijszetting wordt elk pand aantrekkelijk in de markt gezet. Wij ‘ontzorgen’ u als eigenaar volledig in dit verkoopproces en begeleiden u zowel persoonlijk als professioneel.

Wat doen wij?

1.      Persoonlijke kennismaking 

Indien u uw woning wenst te verkopen, dan ontmoeten wij elkaar graag voor een persoonlijke kennismaking. Wij stellen Cplus voor, luisteren naar uw wensen en beantwoorden uw vragen.

2.      Vrijblijvende waardebepaling

Om een grondige en nauwkeurige waardebepaling uit te voeren, komen wij graag het pand ter plaatse bekijken. Deze waardebepaling is gratis en vrijblijvend.

3.      Samenstelling verkoopdossier

Indien u beslist heeft om te verkopen, wordt het dossier door één van onze dossierbeheerders opgestart. Wij verzamelen alle technische en juridische documenten (EPC, elektrische keuring, stedenbouwkundige inlichtingen, asbestattest...) en zorgen voor een uitgebreid en volledig verkoopdossier.

4.      Marketingstrategie en publiciteit

Wij bepalen – in samenspraak met de eigenaar - de juiste verkoopstrategie. Elk pand is anders en heeft nood aan een eigen, unieke aanpak.

Onze fotograaf komt langs om professionele foto’s te maken van uw eigendom. Een eerste blik zegt immers meer dan duizend woorden. Samen met een uitgebreide beschrijving wordt de woning gepubliceerd op verschillende zoekertjessites, sociale media en de eigen website.

5.      Bezichtigingen en onderhandelingen

Wij organiseren bezichtigingen met verschillende kandidaat-kopers, steeds in samenspraak met de eigenaar/huurder. We bemiddelen tijdens het verkoopproces en onderhandelen met kandidaten tot de maximaal haalbare prijs.

6.      Onderhandse koopovereenkomst

Indien het bod werd aanvaard, dan zorgen wij voor de opmaak en ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst. Deze wordt opgesteld volgens de meest recente juridische normen én in samenspraak met het notariaat.

7.      Opvolging tot bij de akte

De onderhandse overeenkomst wordt overgemaakt aan de notaris en er wordt een datum van akte uitgekozen om tot finale eigendomsoverdracht te kunnen gaan.

8.      Steeds beschikbaar

Ook na de verkoop van u woning blijven we uiteraard beschikbaar voor vragen en (juridisch) advies.

Wenst u uw woning te verkopen?

Uw pand verkopen hoeft geen zware opgave te zijn. Met de begeleiding van Cplus wordt dit een positieve ervaring mét resultaat. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend advies en/of een waardebepaling.