Beheer van uw eigendom zonder zorgen

Beheer van vastgoed vraagt tijd en energie: zoeken naar huurders, bezichtigingen, opstellen van contracten, opvolgen van de huurinkomsten, kleine herstellingen.. Tijd en energie die u als eigenaar misschien in andere activiteiten wil steken. Bij Cplus wordt u totaal ‘ontzorgd’ op administratief, technisch als financieel vlak. Eveneens bieden wij juridische bijstand en geniet u van onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer.

Maximale ontzorging

Rentmeesterschap staat voor totale ontzorging. U hoeft zich als eigenaar niet bezig te houden met het opvolgen van huurinkomsten, een lekkend toilet of douche... Wij nemen het volledige beheer in handen.

Bespaar tijd en energie

Door het beheer uit te besteden, komt er voor u - als eigenaar - heel wat tijd vrij. Zo kan u zich toespitsen op activiteiten die er voor u echt toe doen.

Rentmeesterschap op maat

Elke eigenaar heeft andere noden en behoeften. Wenst u liever zelf het technisch beheer op te volgen? Houdt u ervan om zo veel mogelijk op de hoogte gehouden te worden of net helemaal niet? Wij passen ons aan en werken op maat van elke eigenaar.

Administratief beheer

Wij zorgen voor de opbouw administratief dossier: schadebeheer, coördinatie met syndici, hernieuwing van huurovereenkomsten, opstellen van administratieve documenten, benodigde attesten..

Technisch beheer

Op regelmatige basis controleren we de staat van uw eigendom. We zorgen voor het nodige (periodieke)onderhoud van de installaties en herstellingen. Hierbij waken we over de kosten die gemaakt dienen te worden door ofwel huurder of verhuurder. Tijdens de verhuur wordt elk defect geregistreerd en wordt er gezorgd voor een gepaste oplossing. Elke schadegeval wordt behandeld en indien nodig opgevolgd met de verzekering.

Financieel beheer

Een van de belangrijkste taken van een rentmeester is het nauwgezet opvolgen van de geldstromen. Als rentmeester zorgen wij voor de opvolging van uw huurinkomsten, tijdige betaling van gemaakte kosten en andere uitgaven met betrekking tot uw eigendom.

Juridisch beheer

Wij zorgen voor een professioneel beheer van uw gerechtsdossiers en houden daarbij de wijzigingen in de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Indien nodig schakelen we een advocaat of deurwaarder in om uw belangen te behartigen. Wij staan garant voor een duidelijke communicatie en informeren u tijdig over de stand van zaken in uw gerechtsdossier.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen? Wenst u graag vrijblijvend advies?
Contacteer ons vrijblijvend.