Beheer van uw eigendom zonder zorgen

Beheer van vastgoed vraagt tijd en energie: zoeken naar huurders, bezichtigingen, opstellen van contracten, opvolgen van de huurinkomsten, kleine herstellingen…. Elk gebouw, elke woning of elk appartement verdient het om professioneel beheerd te worden, zowel op administratief, technisch als financieel vlak. Bij Cplus wordt u totaal ‘ontzorgd’ en geniet u van onze jarenlange ervaring in vastgoedbeheer.

Maximale ontzorging

Rentmeesterschap staat voor totale ontzorging. U hoeft zich als eigenaar niet bezig te houden met het opvolgen van huurinkomsten, een lekkend toilet of douche... Wij nemen het volledige beheer in handen.

Bespaar tijd én geld

Door het beheer uit te besteden, komt er voor u - als eigenaar - heel wat tijd vrij. Zo kan u zich bezighouden met zaken die er voor u echt toe doen.

Rentmeesterschap op maat

Elke eigenaar heeft andere noden en behoeften. Wenst u liever zelf het technisch beheer op te volgen? Houdt u ervan om zo veel mogelijk op de hoogte gehouden te worden of net helemaal niet? Wij passen ons aan en werken op maat van elke eigenaar.

Administratief beheer

Wij zorgen voor alle administratieve activiteiten in verband met uw vastgoedinvestering: schadebeheer, coördinatie met syndici, hernieuwing van huurovereenkomsten, opstellen van administratieve documenten, enz.

Technisch beheer

Wij controleren regelmatig de staat van uw onroerend goed en zorgen daarbij voor het nodige onderhoud en herstel. Tijdens de verhuur wordt elk defect geregistreerd en wordt er gezorgd voor een gepaste oplossing. Elke schadegeval wordt behandeld en indien nodig opgevolgd met de verzekering.

Financieel beheer

Wij volgen steeds correct en nauwkeurig alle financiële verrichtingen omtrent uw vastgoed op. Als rentmeester zorgen wij voor de permanente opvolging van uw huurinkomsten en daarnaast ook voor een tijdige betaling van facturen en andere uitgaven met betrekking tot uw vastgoed.

Juridisch beheer

Wij zorgen voor een professioneel beheer van uw gerechtsdossiers en houden daarbij de wijzigingen in de wet- en regelgeving nauwlettend in de gaten. Als het nodig is, schakelen we een advocaat of deurwaarder in om uw belangen te behartigen. Wij staan garant voor een duidelijke communicatie en informeren u tijdig over de stand van zaken in uw gerechtsdossier.

Contacteer CPlus

Heeft u nog vragen? Wenst u graag vrijblijvend advies?
Aarzel niet om ons te contacteren.