Financieel beheer van uw eigendom

Als rentmeester volgen wij nauwkeurig en correct alle financiële verrichtingen omtrent uw vastgoed op.

De inkomende huurbetalingen worden maandelijks geïnd en strikt opgevolgd. In geval van betalingsachterstand wordt de huurder gecontacteerd en worden er aanmaningen verstuurd. Indien de openstaande huur niet wordt voldaan, nemen wij contact op met een advocaat gespecialiseerd in huurrecht. Ten allen tijde trachten wij op een respectvolle manier te bemiddelen.

Ook de inkomende facturen (bvb. onderhoud van de gemeenschappelijke delen, de syndicus, de kuisploeg,...) worden door ons gecontroleerd en betaald.

De huurprijzen worden, indien het EPC-attest het toelaat, jaarlijks geïndexeerd volgens de vigerende wetgeving.

Bevindt de eigendom zich in een gebouw met meerdere wooneenheden (al dan niet in een juridisch opgesplitste mede-eigendom), dan wordt de jaarlijkse afrekening, eventueel opgesteld door de syndicus, doorgerekend aan de huurder met toepassing van de wettelijke verdeelsleutel.

Per kwartaal ontvangt u, als eigenaar, een rapport van bovenstaande verrichtingen en wordt het saldo doorgestort.

Wij zorgen voor de continuïteit en de maximale bescherming van uw huurinkomsten zodanig dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Voor wie?

Voor elke eigenaar van om het even welk type vastgoed die graag meer tijd en energie wenst over te houden.

Tarief

Voor onze dienstverlening rekenen wij marktconforme beheerstarieven. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat voor het beheer van uw eigendom.

Uw pand in beheer geven bij Cplus?

Contacteer ons vrijblijvend voor een eerste kennismaking